AutoTrust Garantie

Autotrust Garantieverzekering

Autotrust Garantieverzekering

Waarom een Autotrust Garantie afsluiten?

Waarom een Autotrust Garantie afsluiten?

Onverwachte, hoge reparatiekosten aan uw auto behoren tot het verleden indien u een Autotrust Garantie afsluit voor uw auto. Autotrust biedt verschillende garantiedekkingen, van basis tot zeer uitgebreid.

Autotrust dekt de kosten van de reparatie of vervanging van defecte onderdelen die onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is, worden door Autotrust betaald, inclusief de uren die de monteur besteedt om het defect op te sporen.

Acceptatie

Acceptatie

Uw garantie gaat direct in. Wel is het belangrijk dat de auto in orde is. Defecten die al in de auto aanwezig zijn op het moment van afsluiten van de garantieverzekering kunnen vanzelfsprekend niet worden vergoed. Defecten die ontstaan tijdens de garantieperiode worden vanaf de eerste dag vergoed.

Wilt u er zeker van zijn dat uw auto in orde is bij aanvang? Laat de auto dan eerst keuren. Wij willen  dat graag voor u regelen. De kosten bedragen € 189,- voor de meeste auto's en € 325,- voor auto's die behoren tot de categorie 'Luxury & Performance'.

Garagekeuze en buitenland

Garagekeuze en buitenland

U mag zelf uw garage kiezen: bij het afsluiten van de garantie kunt u kiezen of u uw auto door een merkdealer of door een universele garage wil laten repareren. Repareren in het buitenland is ook gedekt: indien een defect ontstaat terwijl u op vakantie bent, wordt uw auto ook op kosten van Autotrust gerepareerd. Dit geldt voor nagenoeg heel Europa.

AutoTrust Garantie